vineri, 14 ianuarie 2011

Ordine în gânduri


    Astăzi gândurile îmi sunt din nou răvășite. Încerc să le aștern pe hârtie pentru a le avea cât de cât în ordine, însă nu le pot aduna…  Mi-am propus să fac puțină curățenie printre gândurile mele și să le așez la fel cum ordonez cărțile în bibliotecă.
    Voi așeza pe raftul de sus gândurile ce privesc viitorul, gânduri ce le folosesc mai rar, ( nu voi lăsa însă praful să se așeze peste ele, voi reveni cu drag la ele, la visurile mele…) . Apoi gândurile ce le folosesc zilnic, le voi pune la îndemână și voi avea grijă să fie gânduri  bune, curate, izvorâte din inocența inimii mele.  Iar pe raftul de jos, voi așeza gândurile de nepăsare, indiferență care vrând-nevrând  mai  năvălesc și peste mine, chiar fără voia mea ( nu le voi lăsa să se simtă prea bine acolo, le voi alunga și le voi înlocui cu gânduri proaspete și bune).
     Dacă voi reuși să păstrez mereu ordine în biblioteca gândurilor mele, cu siguranță voi avea un an reușit.  “Suntem ceea ce gândim”…

8 gânduri...:

Niko spunea...

Buna Sara! Buna seara! Ma bucur ca ti-am descoperit blogul si gandurile :)
Niko

Sara spunea...

Multumesc mult, draga Niko, ca ti-ai facut timp sa citesti cate putin gandurile mele!

adriana spunea...

Draga Sara, daca este nevoie de ajutor in apropierea orasului tau, cel mai bine este sa ajuti acolo, aproape de casa.Eu iti multumesc din suflet pentru gandul tau cel bun. Dupa ce te sfatuiesti si cu parintii tai si daca ramane ceva dupa ce ai ajutat langa casa ta, ai vazut ca am nevoie de 400 de prieteni pentru gemenii Elena si Nicolae, care vor implini 8 ani pe data de 27 ianuarie si in februarie trebuie sa mearga la operatie. Toate datele lor de contact sunt aici: http://adriana-dardindar.blogspot.com/2011/01/gemeni-simpatici-cauta-prieteni.html

Iti multumesc ca ai intors vizita, dar te rog din suflet: nu iti pierde timpul pe net. Ti-am rasfoit in aceasta seara si eu blogul si am vazut ca esti un copil tare bun. Internetul este bun doar daca nu iti rapeste copilaria (sa stii ca este cea mai frumoasa perioada din viata ta).

Fii binecuvantata!

adriana spunea...

Si as vrea sa le multumesc parintilor tai si doamnei invatatoare ca te-au crescut atat de frumos. FELICITARI!

aventoro spunea...

Gandurile frumoase ne ajuta in viața precum ploaia de Primavara racoreste natura. Păstrează-te asa cum ești si peste 10-15 ani sa recitesti cu drag aceasta postate.

Si bineinteles sa tii cont de sfatul Adrianei.

Sara spunea...

Doamna Adriana,

vă mulțumesc pentru sfaturile bune! Doar în weekend îmi permit să stau ceva mai mult pe internet. Restul timpului mi-l ocupă școala și celelalte activități...
Și părinții mei sunt de acord să fiu și eu prietenă pentru gemenii Elena și Nicolae. Săptămâna viitoare voi pune banii în cont.
Cu drag,

Sara

Sara spunea...

Domnule Sergiu,

vă mulțumesc pentru gândurile și sfaturile frumoase! Voi ține cont de sfaturile bune ale celor mari din jurul meu.

adriana spunea...

Mama gemenilor va fi foarte bucuroasa sa auda vestea, mai ales ca gemenii au o surioara de varsta ta. Ti-am datr si aceasta informatie pentru ca sunt convinsa ca o vei folosi atunci cand ai lucrusoare de care te-ai plictisit.

Imbratiseaza-i pe parintii tai din partea mea. Daca erai mai aproape, veneam personal sa te cunos. Imi esti tare draga.

Trimiteți un comentariu

Gânduri bune dacă aveți pentru mine...
Vă mulțumesc!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...