miercuri, 25 ianuarie 2012

Miercurea fără cuvinte - 4

Astăzi, nu poate fi o miercuri chiar fără cuvinte... 
 pentru că e ziua tatălui meu... 
LA  MULȚI  ANI,  DRAGĂ TATI!
SĂ  NE TRĂIEȘTI MULȚI ANI, SĂNĂTOS! 
TE  IUBIM  MULT! 

"Orice bărbat poate fi tată, 
dar trebuie să fii cu adevărat special pentru a fi tătic"



 Doamna Carmen vă poate povesti mai multe despre  
Miercurea fără cuvinte.
VĂ DORESC TUTUROR O ZI DE MIERCURI
PLINĂ DE SENIN ȘI FRUMOS!

39 gânduri...:

pandhora spunea...

la multi ani taticului tau !
o fetita atat de speciala nu poate avea decat un tatic pe masura...nu ma indoiesc de asta :)

Dana spunea...

Draga mea Sara, m-ai emoționat cu această postare, mai mult decât ți-aș putea explica în cuvinte! La mulți ani pentru tăticul tău! Sunteți o familie frumoasă, vă doresc numai fericire!

CELLA spunea...

multe zile MINUNATE
La mulţi ani!,
sensibilă şi 'definitivă' distincţia tată/tătic:)

minoki spunea...

La multi ani, tatalui tau! sa fei mandru ca are asa o scumpete de fata!

Diverse spunea...

La multi ani cu sanatate!

copilarim spunea...

La multi ani!! Sanatate multa sa va bucurati impreuna de viata frumoasa:)!!

RobertN spunea...

La multi ani, multa sanatate si fericire!

Doru spunea...

Ani mulţi, buni şi frumoşi!
Toate cele bune!

DOAR NOI spunea...

La multi ani sanatosi si impliniti,in car etu si sora ta sa il faceti fericit,vesel, sa-l urcati in al noualea cer.:)

adriana spunea...

Sara, sa iti traiasca taticul si sa te bucuri de sfaturile lui multi ani din viata ta! Sa iti traiasca si mamica si surioara si casa voastra sa fie un camin binecuvantat de Dumnezeu! Din tot ce postezi pe acest blog, se vede ca sunteti o familie frumoasa si va doresc sa ramaneti asa mereu.

Te imbratisez cu mare drag, atat pe tine cat si pe ai tai si chiar daca nu ne cunoastem decat prin intermediul cuvintelor, sa stiti ca imi sunteti tare dragi.

Uite ce dar frumos poti sa ii faci azi de ziua lui (daca nu stie, spune-i tu ca exista o rugaciune pentru ziua de nastere si onomastica):

Dumnezeule Preasfinte, cum voi putea a-Ti multumi cu vrednicie pentru viata ce mi-ai dat? Tu m-ai scos din intunericul nefiintei si viata mea este un dar al bunatatii Tale. Tu, care m-ai pazit pana acum, ma sprijineste în necazuri si întampina trebuintele mele. Tu esti cela ce priveghezi asupra mea, indreptezi pasii mei în calea binelui si ma aperi de ispite. Cand ma ratacesc, Tu ma intorci in calea poruncilor Tale; cand ma poticnesc, Tu ma sprijinesti; cand cad, Tu ma ridici si cand pacatuiesc, Tu ma intorci si-mi deschizi parintestile Tale brate. O, cat de multe sunt indatoririle mele catre Tine, pentru ca mi-ai dat viata si mi-ai dat in toate zilele semne despre parinteasca Ta bunatate si îngrijire. Plin dar de vie recunostinta, Tie iti inchin toate zilele vietii mele si mai ales aceasta zi de sarbatoare pentru mine, si ma rog cu umilinta ca bunatatea Ta sa nu ma paraseasca în tot timpul vietii mele si intelepciunea Ta sa ma povatuiasca totdeauna in calea binelui si fericirii, pentru rugaciunile si mijlocirile Sfintului.... si ale Preacuratei Maicii Tale. Amin.

adriana spunea...

Tu poti sa spui RUGACIUNEA COPIILOR PENTRU PARINTI
Doamne, Dumnezeule cel atotbun, care mi-ai daruit parinti buni, ca prin ei sa ma impartasesc de multe binefaceri; Cel ce voiesti sa le fiu mostenitor pentru viata ce prin ei mi-ai dat-o si pentru toate ingrijirile ce au avut si au fata de mine. Tie ma rog cu umilinta pentru sanatatea si mantuirea lor. Dumnezeule, Cel ce esti atotindurat, dar si atotdrept, care binecuvantezi pe fii pentru parintii lor si adeseori, in dreapta Ta manie, ii pedepsesti pentru pacatele lor; primeste umila mea multumire pentru binefacerile ce le reversi neincetat asupra parintilor mei. Trimite-le, Stapane cel atatbun, si in viitor binecuvantarile Tale si le iarta lor toate greselile pe care, ca niste oameni le-au facut. Invata-ma ca sa cinstesc in ei puterea Ta si sa le fiu recunoscator si multumitor pentru viata ce prin ei mi-ai dat-o si pentru toate ingrijirile ce au avut si au fata de mine. Ajuta-mi ca sa urmez poruncile Tale cele Sfinte, sa le fiu supus, ascultator si sa nu fac nimic care sa-i amarasca si sa-i intristeze. Rasplateste-le, Preabunule, cu facerile Tale de bine, pentru dragostea si ingrijirea neadormita, ce totdeauna o au pentru mine. Apara-i de toate nefericirile si intristarile. Da-le viata lunga, fericita, linistita si pasnica. Fa-i partasi de binecuvantarea Sfintilor Tai, inmulteste roadele ostenelilor lor, fa sa prisoseasca peste ei binefacerile Tale si sa sporeasca in virtuti si in indestulare, ca sa Te binecuvantam in toate zilele vietii noastre. Amin!

adriana spunea...

Mamica ta poate sa spuna rugaciunea sotiei pentru sot
O, Doamne Preabunule, Tu mi-ai dat un soţ al zilelor mele pe pământ, părtaş sorţii mele şi sprijinul meu în vremea călătoriei acestei vieţi. Fă să cunosc că el se îngrijeşte de mine şi ajută-mă să nu întristez niciodată zilele lui, nici să fiu nemulţumitoare faţă de cel care mă sprijină şi mă îngrijeşte. Fă-mă supusă şi îndatoritoare, ca nu cumva printr-o purtare necuviincioasă să-i adaug la osteneli şi să-i amărăsc pâinea ce-o câştigă pentru mine şi familia noastra.
Izvorule al înţelepciunii, luminează-mă să cunosc toate virtuţile casniciei şi printr-o înţeleaptă chivernisire să păstrez ceea ce el adună cu osteneli şi prin sudoarea feţei sale. Ajută-mi ca prin supunere, prin dulceaţa purtării mele, prin răbdarea şi dragostea mea, să încununez zilele lui cu flori şi cu bucurii, să împart cu el fără cârtire toate loviturile vieţii şi să-i fiu însoţitoare nedespărţită, precum în fericire aşa şi în necaz.
Păzeşte-mă de împodobirile necumpătate şi de necuviinţele în care cad femeile care nu cunosc preţul unui soţ bun, punându-şi toată fericirea lor în podoabe şi petreceri zgomotoase şi deşarte ce atrag după sine neînţelegeri, dezamăgire şi dureri. Ajută-mi să deprind toate virtuţile care fac podoaba femeii, pentru ca dacă vârsta sau bolile îmi vor ridica floarea frumuseţii şi a tinereţii să-mi rămână o inimă vrednică de dragostea soţului meu şi a fiilor noştri, ca să le dau pildă bună, întărindu-i în puterea virtuţii. Ascultă, Preabunule, glasul meu cel umilit, şi trimite binecuvântarea Ta asupra zilelor noastre. Amin.

adriana spunea...

noi, cititorii, tai, putem sa spunem rugaciunea pentru un binefacator, pentru ca de fiecare data cand iti vizitam blogul, plecam cu un castig in inima si minte si cum tu esti fiica tatticului tau, cred ca ii suntem datori cu o multumire si domniei sale.

Rugaciune pentru un binefacator

Dumnezeule al dragostei, Tie iti sunt dator a multumi pentru dulcele simtamant al dragostei si ocrotirii, de care ma bucur. O, Cel ce esti izvorul tuturor bunatatilor, revarsa binecuvantarea si binefacerile Tale peste toti aceia pe care inima mea ii cinsteste si ii iubeste. Apara-i de toate primejdiile ce bantuie viata muritorilor pe pamant. Fa sa rasara asupra lor intotdeauna un soare stralucitor, ca sa risipeasca norii grijilor si ai suferintelor din viata lor. Umple inimile lor de bucuria mantuirii Tale, povatuieste-le pasii pe cai drepte, in scopul mantuirii si al fericirii. Nu lasa ca apasatoarele suferinte sa le innoureze fruntea si sa le amarasca inima. Nenorocirile lor sa nu faca a li se cobori lacrimi in ochi, inimile lor sa nu fie jertfa intristarilor. Fa ca fiecare din zilele lor sa fie o frumoasa zi de primavara, viata lor sa se asemene unui rau limpede si lin, ce curge prin gradini inverzite si pline de flori. Iar daca vor fi amenintat de nenorocire, fii aparatorul si ocrotitorul lor, precum ei este aparatorii mei. Ori in ce parte vor merge sau se vor afla, umbreste-i cu bunatatea si apararea Ta. Da-le, Dumnezeul meu, toate placerile si toate bucuriile iertate muritorilor care pazesc poruncile Tale si fac bine aproapelui lor. Ingerii Tai cei bun sa-i insoteasca si sa-i pazeasca in toate zilele lor si, dupa o viata lunga, plina de binefaceri si fapte bune, sa se invredniceasca a dobandi bunatatile Tale cele fara de sfarsit, gatite tuturor celor ce lucreaza virtutea. Amin.

Dani P. spunea...

La multi ani ! Fiti fericiti si mereu zimbitori, ca in poza asta frumoasa !

adriana spunea...

Si pentru ca ziua de nastere este o trecere de la anul vechi al omului spre un nou an, este placut sa o petrecem dand slava si multumire lui dumnezeu pentru toate si ii recomand taticului tau acest minunat acatist( eu iti trec doua fragmente si continuarea o gasesti aici http://saraca.orthodoxphotos.com/acatiste/acatist_de_multumire.htm)

CONDACUL I

Imparate al veacurilor, Cel ce nu suferi stricaciune, Tu tii in dreapta Ta toate cararile vietii omenesti cu puterea proniei Tale celei mantuitoare. Iti multumim pentru binefacerile Tale cele aratate si cele ascunse, pentru viata pamanteasca si pentru cerestile bucurii ale Imparatiei Tale. Arata-ne si de acum mila Ta, celor ce cantam: Slava Tie, Dumnezeule in veci!

ICOS I

Venit-am pe lume prunc slab si neajutorat, dar Ingerul pazitor a intins aripi luminoase, ocrotind leaganul copilariei mele. Dragostea Ta straluceste de atunci peste toate cararile mele, in chip minunat calauzindu-ma catre lumina vesniciei. Cu slava sau aratat, din prima zi si pana acum, darurile Proniei Tale cele imbelsugate. Iti multumesc si strig cu toti cei care Te cunosc pe Tine:

Slava Tie, Celui ce mai chemat la viata;

Slava Tie, Celui ce mi-ai aratat frumusetea lumii;

Slava Tie, Celui ce ai deschis inaintea mea cerul si pamantul ca pe o carte a vesnicei intelepciuni;

Slava Tie, pentru vesnicia ce se arata in luma cea vremelnica;

Slava Tie, pentru milele Tale cele aratate si cele ascunse;

Slava Tie, pentru fiecare suspinare in incercarile mele;

Slava Tie, pentru fiecare pas al vietii, pentru fiecare clipa de bucurie;

Slava Tie, Dumnezeule, in veci!

CONDACUL II

Doamne, ce bine e sa fii oaspetele zidirii Tale: vantul bine inmiresmat, muntii care tind spre cer, apele ca niste oglinzi nemarginite in care se rasfrang aurul razelor si curgerea lina a norilor. Intreaga fire sopteste tainic, toata e plina de mangaiere, pasarile si dobitoacele poarta pecetea iubirii Tale. Binecuvantat este pamantul cu frumusetea cea degrab trecatoare care desteapta dorul de vesnicul locas unde intru nestricacioasa frumusete se aude cantarea: Aliluia!

ICOS II
M-ai adus in viata aceasta ca intr-un rai preasfant. Am vazut cerul ca un potir albastru si adanc, in azurul caruia canta pasarile, am ascultat fosnetul linistitor al padurii si susurul dulce - glasuitor al apelor, m-am infruptat din roadele bine inmiresmate si dulci, ca si din mierea cea parfumata. Ce bine e la Tine pe pamant si cata bucurie sa fii oaspetele Tau!
Slava Tie, pentru praznicul vietii;
Slava Tie, pentru buna mireasma a lacramioarelor si a trandafirilor;
Slava Tie, pentru felurimea cea desfatata a roadelor si a semintelor;
Slava Tie, pentru stralucirea de giuvaer din roua diminetii;
Slava Tie, pentru surasul desteptarii scaldate in lumina;
Slava Tie, pentru frumusetea zidirii mainilor Tale;
Slava Tie, pentru viata veacului acesta, prevestitoare a celei ceresti;
Slava Tie, Dumnezeule, in veci!

angi spunea...

La multi,multi ani,TATIC fericit!

Liviu R. spunea...

La multi ani si din parte mea! Happy WW Sara!

Gabriela Elena spunea...

Atat tie, cat si tatalui tau, va doresc multi ani frumosi impreuna!

LA MULTI ANI! :)

Gabriela Elena spunea...

Atat tie cat si tatalui tau va doresc multi ani fericiti impreuna, cu multe rasete si fericire!

Max Peter spunea...

Foarte frumos gestul tău, Sara!
Te rog să transmiţi şi din partea mea un sincer "La mulţi ani"!

Petrescu Marius spunea...

Un tata te învață sa nu uiți de unde ai plecat și îți oferă încredere pe drumul ce îl urmezi.LA MULTI ANI ! FERICIRE LA TOATĂ FAMILIA !

Anonim spunea...

La mulți ani,ultă sănătate tăticului tău !
Să vă bucurați încă mulți,mulți ani fericiți împreună !

.✿*E LENA*✿. spunea...

LA MULȚI ANI,TATĂLUI TĂU!
Sănătate,fericire și multă iubire
din partea celor dragi!
Te pup scumpo!

Alina spunea...

La multi, tata lui Sara! Ai crescut niste fete superbe! Toate cele bune!

Ninulescu spunea...

La multi, multi ani tatalui tau plini de fericire si sanatate !

Anonim spunea...

foarte frumos...mi-as dori sa mai fiu si eu din nou copil...

Unknown spunea...

Bună seara Sara. Ai găsit un cal zdravăn. Nu acelaşi lucru îl poate spune Ioana despre "moşul" ei că-i o9m brătrân de-acum. Înţeleg că este sau a fost ziua tatălui tău. LA MULŢI ANI ! pentru el.

Prof. drd. Florentina Teacă spunea...

La multi ani tatalui tau! La ce copii are, cred ca e un tatic fericit!

CARMEN spunea...

La multi ani Tata de Sara! multa sanatate si fericire, alaturi de cele trei flori! :)

Mariana spunea...

Mulţi ani întru Hristos!

Alex spunea...

La mulţi ani tăticului tău, dragă Sara. Multă sănătate şi numai bucurii la toată familia voastră.
Un salut mic îţi transmite de pe pagina mea o altă Sara, foarte micuţă. :-)

Sara spunea...

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru frumoasele urări, gânduri bune, rugăciuni!... I le-am citit pe toate tatălui meu... și el vă mulțumește.
Vă doresc o zi frumoasă tuturor!
Cu drag,
Sara

IULISA spunea...

La multi ani!! Sanatate multa sa va bucurati impreuna de viata frumoasa!

SoriN spunea...

Te salut, Suflet frumos!
Din partea mea un sincer "La mulţi ani"! Fiti fericiti si mereu veseli si zimbitori, ca in fotografie !

corina spunea...

Multi ani fericiti si pe pamant si in vesnicie!
Sunteti niste oameni frumosi!
La multi ani!!!

Anonim spunea...

De unde pot cumpara cartea ta Suflet de creion?

Sara spunea...

Vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru frumoasele urări!
Gânduri bune vă trimit tuturor!:)

Sara spunea...

@ Anonim,
din păcate nu mai am cărți. Le-am vândut pe toate. La biblioteca școlii mele, nr.5 din Dorohoi sunt 2 exemplare.
Poate mă va ajuta tati să îmi mai tipărească câteva...

Loredana spunea...

La multi ani!
Sa-ti traiasca tatal!
Sa-ti traiasca familia frumoasa!

Trimiteți un comentariu

Gânduri bune dacă aveți pentru mine...
Vă mulțumesc!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...